ALTREX VLIZOTRAPPEN

Een van de bekendste merken vlizotrappen in Nederlands is Altrex. Altrex heeft al 70 jaar ervaring met het leveren van trappen en ladders en staat dan ook garant voor veiligheid, verantwoordelijkheid en vernieuwing. Hun motto is dan ook niet voor niks: Relax. Het is een Altrex.

Er zijn verschillende soorten modellen Altrex vlizotrappen op de markt, voor zowel particulier als professioneel gebruik. Dit zijn de Woodytrex Budget, Woodytrex Superieur en Woodytrex De Luxe. Op deze pagina vertellen wij meer over de verschillen tussen deze drie zoldertrappen zodat je ze goed kunt vergelijken.

De drie verschillende Altrex zoldertrappen bieden namelijk voor elke situatie een goede oplossing. De trappen zijn van hout en zijn er in verschillende maten. Let op, de genoemde maat is altijd de grootte van de bak die in het plafond wordt gemonteerd. De lengte van de trap is standaard geschikt voor een plafond van 2,8 meter. De vlizotrappen altijd voorgemonteerd geleverd zodat je de bak alleen nog maar hoeft te plaatsen. Lees hieronder meer over de verschillende soorten Altrex zoldertrappen.

Altrex Woodytrex Budget Vlizotrap


Altrex Woodytrex Budget Vlizotrap of Zoldertrap

De Woodytrex Budget Zoldertrap is de goedkoopste versie van de drie vlizotrappen, maar daarmee zeker niet van mindere kwaliteit. Deze stevige trap voor particulier gebruik is gemaakt van hout en trek je eenvoudig uit. Door de tochtstrip van 26mm is het luik goed geïsoleerd en voorkomt het koude lucht vanuit de zolderruimte.

De trap kan geleverd worden in verschillende maten: 120 x 60 en 120 x 70 cm. Let op: dit betreft de omvang van de bak die in het plafond gaat. De trap zelf is geschikt voor een plafond van 2,8m hoog. De Woodytrex Budget vlizotrap heeft een antislip-profiel op de treden, wat wel zo fijn is als je met spullen in je handen op de trap loopt. Oftewel: deze handige vlizotrap is perfect voor elke particulier die op zoek is naar een betrouwbare en veilige vlizotrap!

Altrex Woodytrex Superieur Vlizotrap


Altrex Woodytrex Superieur Vlizotrap of Zoldertrap

Dit model zoldertrap van Altrex is net een stukje uitgebreider dan het Budget model en daarom ook geschikt voor professioneel gebruik. Vooral de handige veiligheidsleuning aan het luik en de kunststof voeten maakt het gebruik van de trap net iets fijner. Daarnaast is de isolatiewaarde ook beter dan bij de Budget zoldertrap (1,9 vs 1,22 W/mK). Dit is natuurlijk ook fijn en scheelt weer in de stookkosten.

De trap kan worden geleverd in vier verschillende maten: 110 x 60, 110 x 70, 120 x 70 en 140 x 70 cm en is geschikt voor een plafond van 2,8 meter hoog. Doordat de Woodytrex Superieur zoldertrap voorgemonteerd wordt geleverd is het eenvoudig deze zelf te monteren. Deze houten vlizotrap is voor zowel particulier als professioneel gebruik een goede en betrouwbare keuze!

Altrex Woodytrex De Luxe Vlizotrap


Altrex Woodytrex De Luxe Zoldertrap of Vlieringtrap

Ben je op zoek naar een goede, veilige zoldertrap voor professioneel gebruik? Dan is de Altrex Woodytrex De Luxe echt het model voor jou. Dit model is de meest luxe en uitgebreide versie van de drie vlizotrappen. Met een tochtstrip en geïsoleerd luik van 46 mm dik heeft deze vlizotrap een isolatiewaarde van 0,85 W/m2K, de laagste van de drie verschillende modellen. En met de kunststof voeten en handige veiligheidsleuning sta je altijd stabiel op de trap.

De Woodytrex De Luxe zoldertrap kan worden geleverd in de maten 1,10 x 70, 120 x 60, 120 x 70 en 140 x 70 cm. Ook deze trap is geschikt voor een plafond van 2,8 meter hoog. De zoldertrap wordt volledig voorgemonteerd geleverd zodat je deze zelf eenvoudig kunt monteren. De bak is luxe afgewerkt met wit plaatwerk aan beiden kanten. De trap zelf is eenvoudig uit te trekken en voorzien van antislipprofiel op de treden. Al met al de beste keuze wanneer je op zoek bent naar een vlizotrap voor professioneel gebruik!

Vergelijk de verschillende Altrex Woodytrex vlizotrappen


Hieronder vind je een overzicht van de verschillende modellen Altrex Woodytrex vlizotrappen. De modellen zijn hierboven uitgebreider besproken en de tabel hieronder vertoond een vergelijking op de belangrijkste kenmerken. Of je nu op zoek bent naar een zoldertrap voor particulier of professioneel gebruik, onderstaande vlizotrappen zijn geschikt voor elke situatie.

Model

Naam

Prijs

Afmetingen Luik

Lengte trap

Materiaal

Reviews

Bestel

134,99

120 x 60 cm

2,8 m

Hout

149,99

120 x 70 cm

2,8 m

Hout

184,-

110 x 60 cm

2,8 m

Hout

186,99

110 x 70 cm

2,8 m

Hout

183,-

120 x 70 cm

2,8 m

Hout

214,-

140 x 70 cm

2,8 m

Hout

Contact opnemen